miércoles, 21 de marzo de 2007

Proposta de narrativa

El projecte que proposem per a la narrativa de l’assignatura Entorns Multimèdia tracta de la seguretat vial. La idea és crear una narrativa on l’usuari pugui utilitzar la interacció per conèixer el nou funcionament del carnet per punts ja que creiem que per a molts ciutadans encara no està prou clar com funciona aquest nou sistema de penalització. Per fer-ho entendre a l’usuari utilitzaríem exemples de diversos casos on el conductor pugui perdre punts.
El públic objectiu al que aniria adreçada la nostra narrativa serien tots els conductors/conductores i totes aquelles persones que vulguin treure’s el permís de conduir.

Ivanna Padierna Domínguez y Cristina Rendón de Lope

3 comentarios:

Ciudadano Kane dijo...

Hola Cris!! Veo que has podido arreglártelas. Para la narrativa podríais contactar con el que el que sale con el Buenafuente.

Carlos López Servián dijo...

JAJAJAJA! Enorme Gerard.
Me parece muy buena idea Cris, alomejor así más de uno dejaría de hacer locuras

Eva Dominguez dijo...

Cristina i Ivanna, quin seria el vostre hipotètic client? Per quin motiu vol fer aquesta campanya i a qui es dirigiria? He de definir molt bé això per orientar el missatge. Penseu que ara ja la campanya de punts és més coneguda, doncs ja porta un temps en marxa. No podeu fer-la com si l'audiència no conegués el programa de punts.